Zusterbedrijven


Dapan Solar

Dapan Solar biedt voor ieder dak een passende oplossing voor de opwek van zonne-energie, voor een maximaal rendement en een optimaal esthetisch resultaat.

Het dak wordt steeds meer gebruikt voor het winnen van duurzame energie.

Het dak is in al haar facetten al 35 jaar  het werk gebied van Dakspecialist Dapan B.V.. Het is dan ook niet meer als een logische stap dat Dapan zich afgelopen jaren heeft gespecialiseerd in de dienstverlening van het leveren en monteren van solar panelen, zowel op het dak als aan de  gevel.

Dapan heeft ervoor gekozen om de solar activiteiten onder te brengen in een aparte entiteit binnen de Dapan groep. Dit om te komen tot een nog betere dienstverlening, zowel nu als in de toekomst.


A&T Prefab

A&T Prefab is al  ruim 30 jaar de kennispartner voor prefab kapconstructies en dakkapellen. Dit wordt gerealiseerd met de modernste tekensystemen en de aanwezige kennis en ervaring. Prefab constructie is de bouwmethode van de toekomst. Mede door tijdsbesparing en de montage kiezen meer en meer de ontwikkelaars en bouwondernemingen voor prefab dakconstructies en dakkapellen.

 


A&T Save-Up

Onveilig werken op het dak is met het A&T Save-Up® verleden tijd!
Het A&T Save-Up Systeem biedt dakbetreders een betrouwbare manier om zich te zekeren, door middel van permanente valbeveiliging op daken.

De valbeveiliging is in elke dakbedekking te verwerken, op zowel hellend als platte daken. Met een garantiecertificaat van 5 jaar, uitgebreide testen en ruime ervaring in de praktijk is het systeem een van de koplopers op het gebied van valbeveiliging op daken.


A&T Dakadvies

Dakadvies en Valbeveiliging

Uw kenniscentrum voor daken
A&T Dakadvies biedt professionele bouwpartijen een vakkundig, onafhankelijk advies voor het totale bouwdeel dak.
Bestaande uit een breed scala van adviserende en ondersteunende diensten; vanaf het ontwerp voor een dak, de aflevering van het gehele bouwdeel dak, tot aan oplevering in de beheerfase.

Met betrouwbare kennis en ervaring zorgt A&T Dakadvies voor een passende en effectieve oplossing voor elk dakprobleem of -vraagstuk.